top of page

Meso - tuotteet mikroneulaukseen ovat pian täällä!

Tulossa valikoimiin huhtikuu 2024. Vain ammattikäyttöön!

Mikä Mikroneulaus?

Mikroneulauksessa erittäin hienot meso-kärjet (kynät) tai neulat (rullat) tekevät mikroaukkoja epidermikseen ja jopa dermikseen. Ihon luonnollinen suojatoiminto säilyy, mutta iho läpäistään tasaisesti ja aktiiviainetiivisteet (jopa suurimolekyyliset) pääsevät kulkeutumaan suoraan ja tasaisesti ihon syvempiin kerroksiin. 
Mikroneulauksen vaikutukset: solut vapauttavat välittömästi kasvutekijöitä, jotka stimuloivat kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa. Myös mikroverenkierto lisääntyy valtavasti, mikä johtaa käytettyjen aktiivisten ainesosien lisääntyneeseen imeytymiskykyyn ja myös ATP-synteesin (solujen energiatuotanto) stimulaatioon. 

Tämä ihoa nuorentava hoitotekniikka mahdollistaa kasvojen, silmien, huulten, kaulan, dekolteen, vartalon ja käsien ihon parantamisen ja vahvistamisen.

Mikroneulauksen tulokset :
•    Ihon kiinteytyminen
•    Ryppyjen väheneminen
•    Ihon paraneminen auringon vaurioituneessa ihossa
•    Arpien (erityisesti aknen aiheuttamien arpien) paraneminen
•    Pigmenttihäiriöiden vaaleneminen
•    Huokosten supistuminen ja siten ihon sileytyminen
 

Valikoimiin 2 eri 30ml Meso-tiivistettä. 

ROSA GRAF Pentapeptide Volumizer Meso Concentrate - Anti Aging Concentrate – Aikuiselle iholle
Sidekudoksen heikentymiseen ja jo ryppyiselle iholle. Multipulle tarjoaa iholle reilusti kosteutta ja se pitää sidekudoksen elastisena sekä suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Käyttö: heikentyneelle sidekudokselle ja rypyille taipuvaiseen iholle.

Vaikuttavat aineet:
•    Sodium Hyaluronate
Varmistaa ihon korkean kosteuden saannin iholle sekä on vastuussa solujen uusiutumisesta. Pitää sidekudoksen elastisena ja jopa suojaa haitallisilta ympäristövaikutuksilta.
•    Panthenol
Vahvistaa ihon suojatoimintaa, lisää sarveiskerroksen (epidermiksen uloinkerros) kykyä sitoa vettä ja parantaa sen elastisuutta.
•    Palmitoyl Tetrapeptide-5
Vähentää kaikenlaisten ryppyjen esiintymistä. Uudistaa ja tasoittaa ihoa.
 

20180601_130420_edited.png

ROSA GRAF Shining Whitening Meso Concentrate – Pigmenttihäiriöille, akneen ja tulehduksiin taipuvalle iholle. 
Säätelee talintuotantoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Aikuisella iholla lipidisynteesi paranee ja ihon ikääntyminen estyy.
   
Käyttö: ihon pigmenttihäiriöihin sekä nuorelle akneen taipuvaiselle iholle.
•    Vähentää hyperpigmentaatiota.
•    Parantaa talin säätelyä.
•    Toimii tulehdusta estävästi.
•    Vahvistaa ihon suojakerrosta.
 

20180601_130302_edited.png

Vaikuttavat aineet:
•    Niacinamide (B3-johdannainen)
B3-vitamiinin ja sen johdannaisten hyödylliset ominaisuudet kosmeettisena ainesosana ovat moninaiset. Kypsä iho hyötyy parantuneesta lipidisynteesistä ja ihon ikääntymisen estämisestä. Herkälle iholle niasiiniamidijohdannaisten käyttö on järkevää, sillä ne vahvistavat ihon suojamuurin toimintaa. Myös nuorekas, akneen taipuvainen iho hyötyy, sillä se säätelee talintuotantoa ja vaikuttaa tulehdusta ehkäisevästi.
•    Hydroxyethyl Urea
Luonnollinen kosteuttava tekijä. Tämä tekee ihosta sileän ja joustavan.
•    Panthenol
Vahvistaa ihon suojatoimintaa, lisää sarveiskerroksen kykyä sitoa vettä ja parantaa sen kimmoisuutta.

TÄYSIN UUDISTUNUT EYE MAKEUP REMOVER
•    Täysin uusi tuote
•    Täysin uusi pakkaus
•    Tuplasti suurempi pakkaus koko 100ml

ROSA GRAF Pantenolia sisältävä silmämeikinpoistoaine on ihanteellinen valinta hellävaraiseen ja tehokkaaseen silmämeikin poistoon.
Tämä tuote on erityisesti suunniteltu hoitamaan herkkää silmänympärysihoa samanaikaisesti, kun se poistaa meikin, jopa vedenpitävä ripsiväri lähtee vaivattomasti. 
Pantenolin kosteuttavat ominaisuudet rauhoittavat ihoa ja se antaa virkistävän tunteen.

IMG_20240131_141447.jpg

JOULU 2023

Deluxe Care Advent Calendar

Rosa Graf – Deluxe Advent Calendar
Tutustu ja Rakastu Rosa Graf tuotteisiin Deluxe kalenterin kanssa. 
Kalenterin 24-luukusta paljastuu monenlaista hemmottelua kauneudenhoitoon. Hemmottele itseäsi upeilla kauneus- ja ihonhoitotuotteilla. 
Kokonaisvaltaista hoitoa, rentoutusta, kiinteytystä sekä raikkautta.
Mukana kestosuosikkeja sekä erikoistuotteita ja tänä vuonna mukana kalenterissa useampi meikkituote.

24 Days Ampoule Advent calendar

Hollywood hehkua joulun aikaan - 24 päivää ylellisyyttä ihollesi! Hemmottele ihoasi stressaavan joulukauden aikana täydellisesti räätälöidyllä 24 päivän luksus hoitokuurilla. Tehokkaat aktiiviaine ampullit kiinteyttävät, kosteuttavat, suojaavat ja hoitavat ihoasi täydellisesti. Ampullikalenteri - erityinen lahja koko joulunodotukseen! Kalenterin jokaisesta luukusta paljastuu 2ml ampulli.

UUDET HOITOPAKKAUKSET

Time is ticking and we are keeping up with it Na²tur-ally

Nykyaikaisessa ihonhoidossa me emme enää odottele ensimmäisten ryppyjen ilmestymistä, vaan osaamme ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä kaikissa elämänvaiheissa.
Luonto tarjoaa ennaltaehkäisevään ihonhoitoon täydelliset aktiiviaineet. Na²tur linjassa Aasian snow fungus kosteuttaa intensiivisesti ja toimii kuin BIO-hyaluronhappo. Samalla solujen immuunipuolustus paranee, ikääntymisprosessi hidastuu ja hyperpigmentaatio vaalentuu hellävaraisesti.
Ihon tehokasta hoitoa varten mukana on luonnollisen hiivan adenosiinejä, jotka stimuloivat solujen toimintaa ja ihon uusiutumista. Na²tur- linja on suunniteltu nuorelle ja herkälle iholle 18-vuotiaasta alkaen, soveltuu myös vaativammalle iholle, joka kaipaa elinvoimaa.

Uudessa Na²tur - linjassa:
Cleansing Milk
Cleansign Tonic
Reactivating Day Care
Reactivating Night Care


Lue lisää.........

UUDET HOITOPAKKAUKSET

Baobab_Baum.jpg

BAOBAB  

Baobab on arvokas raaka-aine mitä on käytetty jo iät ja ajat erilaisissa hoidoissa.  Se vahvistaa näkyvästi ihoa ja tehostaa ihon omia toimintoja sekä aktivoi ihon uudistumista. Baobab-uute sisältää runsaasti askorbiihihappoa eli C-vitamiinia sekä viinihappoa. Baobab-uute vahvistaa solujen toimittaa sekä estää tehokkaasti vapaiden radikaalien muodostumista. Baobab-uute omaa myös kevyesti kuorivan ominaisuuden.

Baobab-hoito perustuu luonnon omiin hedelmähappoihin, jotka parantavat ihon uudistumiskykyä. Baobab-uuteen pienet molekyylit imeytyvät ihoon ja lisäävät tuntuvasti solujen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tämä kiinteyttää, auttaa ihoa säilyttämään kosteuspitoisuutensa sekä edistää uusiutumisprosessia. Uutteen vaikutus on pitkäkestoinen ja sen ansiosta iho saa uuden kuulauden sekä hehkun. Vallankumouksellisen ikääntymistä estävän hoitokokonaisuus täysin luonnollisella baobab-uutteella.

ROSA GRAF - baobab SHORT TREATMENT – sis.12 hoitoa

UUDISTETTU - Hyaluronic Skin Care hoito 

Kosteutta janoavalle iholle
Hyaluroni on intensiivinen ainesosa, joka tekee ihosta silminnähden sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Hyaluroni on paljon enemmän kuin vain todistetusti kosteuttava aine. Se on melkein ihmeainesosa. Sen lisäksi, että se varastoi 600 -kertaisesti oman painonsa verran kosteutta, se myös stimuloi ihoa tuottamaan enemmän kollageenia ja elastiinia. 

Erityyppiset hyaluronihapot ja arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen kaipaamaa kosteutta, sekä hoitavat ja suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

Lisäksi hyaluronihappo tukee ihon uusiutumiskykyä: Solujen välinen etäisyys luo tilaa solujen jakautumiselle ja mahdollistaa uusien ihosolujen siirtymisen ihon pinnalle.

ROSA GRAF - Hyaluronic Skin Care Treatment - sis. 8-10 hoitoa

20230214_134804.jpg

Cacao Power Face - UUSI
Hoitopakkaus sis 10-12 hoitoa.
Hyvän olonhoito, joka tarjoaa asiakkaallesi kauneushoidon iholle sekä sielulle.  Tiedetään, että kaakaolla on monia myönteisiä vaikutuksia: Polyfenolit suojaavat ihon vapailta radikaaleilta ja niillä on tulehdusta lievittävä vaikutus. Kofeiinin kaltaisella TEABROMIINILLA on stimuloiva sekä mielialaan kohentava vaikutus. Jutun juju on, että nämä vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään ihon sekä aistien kautta.

Tärkeimmät aktiiviset aineet CACAO POWER:

  • Cocoa – Kosteuttava, tasoittava 

  • Panthenol – Kosteutta sitova, pehmentävä, estää 

  • Urea – Luonnollinen kosteuttaja

  • Vitamin E – Antioksidantti, vapaiden radikaalien poistaja, suojaava, tulehdusta estävä 

  • Vitamin A – Antioksivantti, vapaiden radikaalien poistaja, estää keratinisoitumista

  • Jojoba Oil – Hoitava, kosteuttava, pehmentävä, sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä mineraaleja. 

  • Shea butter – Kosteuttava, pehmentävä, parantaa elastisuutta, vähentää ihon hilseilyä. 

Uutuus ampullit nyt saatavilla

Collagen Boost | Glow Ampoules 10x 2ml  

    Ihon oma kollageeni vahvistuu
    Kollageenisynteesi stimuloituu
    Huomattavasti kiinteämpi iho
    Lisää luonnollista hehkua
    Hajusteeton, parabeeniton ja mineraaliöljytön!

Tämä innovatiivinen ampulli stimuloi kehon omia toimintoja aktiivistenaineiden avulla ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Ihon rakenne kiinteytyy, joustavuus lisääntyy ja ihonväri paranee näkyvästi. Tekee iholle terveen hehkun. 

Caviar | Pearl Ampoules 10x 2ml  
    Välitön tasoittava vaikutus kaviaarin ansiosta
    Merisuolan ansiosta tasapainottava vaikutus
    Makeanveden helmipuuterin ansiosta sileyttä ja joustavuutta iholle 
    Intensiivinen kosteutus iholle

Tässä innovatiivisessa ampullissa yhdistyvät kaksi meren ylellisintä ainesosaa, helmijauhe ja kaviaariuute. Nämä yhdessä Namibian merisuolan ja kosteuttavien ainesosien kanssa antavat iholle välittömän sileän vaikutuksen, vähentävät epäpuhtauksia ja jättävät iholle kauniin helmiäisen hehkun. Huom. Ei kala-allergikoille!

Retinol | Gold Ampoules 10x 2ml 
Jo tutummaksi tullut ampulli uudessa 10kpl kuluttajapakkauksessa.
Tämän tehokkaan juonteita tasoittavan ampullin arvokkaat ainesosat vapauttavat uutta energiaa soluihin ja vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa iholle nuorekasta hehkua

Collagen_Boost.jpg

Uusimmat ampullit:

Collagen Boost | Glow Ampoules 10x 2ml  

    Ihon oma kollageeni vahvistuu
    Kollageenisynteesi stimuloituu
    Huomattavasti kiinteämpi iho
    Lisää luonnollista hehkua
    Hajusteeton, parabeeniton ja mineraaliöljytön!

Tämä innovatiivinen ampulli stimuloi kehon omia toimintoja aktiivistenaineiden avulla ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Ihon rakenne kiinteytyy, joustavuus lisääntyy ja ihonväri paranee näkyvästi. Tekee iholle terveen hehkun. 

Caviar | Pearl Ampoules 10x 2ml  
    Välitön tasoittava vaikutus kaviaarin ansiosta
    Merisuolan ansiosta tasapainottava vaikutus
    Makeanveden helmipuuterin ansiosta sileyttä ja joustavuutta iholle 
    Intensiivinen kosteutus iholle

Tässä innovatiivisessa ampullissa yhdistyvät kaksi meren ylellisintä ainesosaa, helmijauhe ja kaviaariuute. Nämä yhdessä Namibian merisuolan ja kosteuttavien ainesosien kanssa antavat iholle välittömän sileän vaikutuksen, vähentävät epäpuhtauksia ja jättävät iholle kauniin helmiäisen hehkun. Huom. Ei kala-allergikoille!

Retinol | Gold Ampoules 10x 2ml 
Jo tutummaksi tullut ampulli uudessa 10kpl kuluttajapakkauksessa.
Tämän tehokkaan juonteita tasoittavan ampullin arvokkaat ainesosat vapauttavat uutta energiaa soluihin ja vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa iholle nuorekasta hehkua

Collagen_Boost.jpg
bottom of page