top of page

Helix Aspersa

Etanauutetta on käytetty jo tuhansia vuosia. Etanauutteen kerrotaan uudistavan ja korjaavan ihovaurioita, kuten arpia ja epätasaisuuksia. On tutkittu, että etanauutteella on ihoa stimuloiva ja parantava vaikutus. Etanauute stimuloi kollageenin tuotantoa, elastiinin ja vähentää ihon ennenaikaista vanhenemista.

Heitland Cosmetics on kehittänyt etanauute-linjan, tarkoin valikoidut raaka-aineet yhdistettynä etanauutteeseen. 

Etanauute sisältää allantoiinia, kollageenia, elastiinia ja glykolihappoa, suojaten siten ihoa

ympä­ristön vaikutuksilta luonnollisella ta­valla. Uute vahvistaa ihon puolustusmekanismeja, elvyttää ja kiinteyttää ihoa sekä tarjoaa pitkään kestävää kosteutta.

KAIKKI HOITOLINJAN TUOTTEET OVAT MINERAALIÖLJYTTÖMIÄ, PARABEENITTOMIA SEKÄ HAJUSTEETTOMIA!

Etana-uute sisältää seuraavat aineet sen luonnollisessa muodossa:
Allantoiini: stimuloi solujen lisääntymisen ja jälleenrakentamiseen vahingoittunutta kudosta. Allantoiinia käytetään monessa valmisteessa haavaumien, haavojen ja palovammojen hoitoon. Allantoiini korjaa vaurioita pikkuhiljaa.
Kollageeni: toimii voimakkaana ihon elvyttäjänä, auttaa solujen uusiutumista ja tekee ihosta sileän sekä pehmeän. Juuri tämä aine auttaa myös etanat korjata kuorensa, kun se vaurioituu.
Elastiini: aine, joka kiinteyttää ihoa nuorentamalla soluja. Elastiini häivyttää nopeasti ryppyjä ja juonteita silmien sekä huulten ympärillä sekä myös häivyttää raskausarpia, arpia yms.
Glykolihappo: erinomainen kuoriva aine, joka poistaa kuolleet ihosolut ja stimuloi uusia solujen muodostumista, se taistelee kauneusvirheitä vastaan, raskausarpia, arpia yms

 

Saatavilla
Helix Aspersa erikoiskasvohoito!
 

Kysy lisää maahantuojalta
tai jälleenmyyjältäsi.

HELIX ASPERSA Skin revitalizing 24h voide

24-h voide suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta ja vahvistaa ihon puo­lustusmekanismeja sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho saa ihanteellista kosteutta ja är­syyntynyt sekä punoittavat tuntuinen iho tasapainottuu. Erittäin kevyt koostumukseltaan. Hajusteeton!

HELIX ASPERSA Skin Revitalizing Serum

Seerumin korkeasti valitut vaikuttavat aineet tarjoavat kestävää kosteutta sekä an­tavat välittömän vaikutuk­sen iholle. Kollageenin ja elastiinin ansiosta seerumi vaikuttaa kiinteyttävästi. Käytetään aamuin ja illoin hoitovoiteen alla. Hajusteeton!

 

Ammattikosmetiikkaa vain hoitolaan!

HELIX ASPERSA Hoitopaketti

Sisältää tuotteet 8 hoitokertaan. 

bottom of page