top of page

Erikoistuotteet

Tästä löydät Rosa Graf erikoistuotteita ihonhoitoon, huulille, ripsille.

Tuotteet voivat olla kausi tai erikoistuotteita tai eivät vain kuulu mihinkään

kokonaiseen linjaa.

1708A Ampullen-Premium_Kur.jpg

Rosa Graf Lip Booster

Booster huulivoiteen sisältämä Chili Pepper – uute antaa täyteläistä volyymia huulillesi!
Luonnolliset ainesosat lisäävät huulten verenkiertoa ja tarjoavat näin välitöntä täyteläisyyttä huulillesi. 
Huulet näyttävät upean täyteläisiltä! Käyttö: Parhaan ja täyteläisimmän vaikutuksen saat 
käyttämällä boosteria huulille useamman kerran päivässä. Levityksen jälkeen huulilla saattaa tuntua pientä 
pistelyä, joka paisuttaa huulia ja tekee niistä täyteläiset. Tämän jälkeen voit lisätä huulillesi mieleisesi huulipunan, niin saat täydellisen lopputuloksen.

 

Lip Mask 
Pelastus kylmänkauden aiheuttamalle huulien rohtumiselle. Tekee huulista vastustamattoman pehmeät. Vaikuttavina aineina pitkään kosteutta tarjoavat Sheavoi, Jojobaöljy, Leväuute ja E-vitamiini. Orgaaninen tuote, ei sisällä säilöntäaineita. Käytetään huulivoiteen tapaan, ei tarvitse huuhdella pois.

 

RGLash Ultra ripsiseerumi
RGlash Ultra auttaa hellävaraisesti ja luonnollisesti maksimoimaan ripsiesi pituuden ja paksuuden. Se edistää yksittäisen ripsen luonnollista kasvua. Tuote toimii, koska tämän koostumuksen aktiiviset ainesosat voivat tunkeutua syvälle ihoon ja karvatuppeen. Keratiinin tuotanto eli hiusten ja ripsien pääkomponentti saadaan tällä tuotteella tuettua. Parhaimmat tulokset saat kun käytät ripsiseerumia kerran päivässä 10-12 viikon ajan.  

BB-Cream Beige/ Light Beige
Kevyen koostumuksen omaavat BB-voiteet yhdistävät monta kauneustuotetta yhteen tuotteeseen
ihon hoitovoiteen, meikin ja peitevoiteen. 
Monivaikutteiset sävytetyt päivävoiteet, jotka hoitavat ihoasi välittömästi ja saavat ihosi näyttämään virheettömältä, vähentämällä punaisuutta ja ärsytystä kasvoilla, sekä peittämällä pieniä ihovirheitä. Antaa ihollesi luonnollisen raikkaan hehkun. Voide imeytyy nopeasti, eikä jätä iholle tahmeaa tunnetta.

 

Premium Ampoule Five*Cure

Ihosi määrittää ulkonäkösi - Ammattimaisesti hoidettu iho on kaunis iho!
Rosa Graf ampullikuurissa arvokkaat aktiiviainetiivisteet hemmottelevat ja hoitavat ihoasi intensiivisesti. Se on absoluuttinen hyvinvoinnin kokemus ihollesi! 14 päivän kuurin jälkeen ihosi näyttää ja tuntuu rentoutuneelta, pehmeältä, tasaiselta ja se on nuorekkaan hehkuva. Viiden tähden hoitokuuri korkeimmille vaatimuksille – jotka tekevät sinun ihostasi säteilevän kauniin! Hemmottele ihoasi tällä hoitokuurilla 2-3 kertaa vuodessa.
Kuurin käyttöohjeet:
Käytä aina kunkin päivän ampulli kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Ampullin imeytymisen jälkeen levitä kasvoille kevyesti Perfect Boost Hyaluronic - voidetta.

Vain hoitolaan!

Eye Tonic
Tämän tuotteen PH-arvo vastaa luonnollisen kyynelnesteen PH-arvoa. Raikastaa, rentouttaa ja rauhoittaa silmänympärysihoa. Voidaan käyttää mm. suojalapuilla höyrytyksen aikana.   

Enzym Peeling     
Mieto, raikas, hedelmäinen geelipohjainen entsyymikuorinta. Saattaa aiheuttaa pientä nipistelyn tunnetta iholla. Sopii kaikille ihotyypeille. 

bottom of page