top of page

Ampulli/Multipulle

Sarjan aktiiviainetiivisteet sisältävät enemmän vaikuttavia ainesosia kuin muut ihonhoitotuotteet ja ne ovat kehitetty ihon erityistilojen tehokkaaseen hoitoon. Aktiiviaineita käytetään mm. antamaan lisätehoa tai täydentämään kasvohoitoja. Vaikutukset iholla voi tuntea välittömästi ampullin levittämisen jälkeen. Linjasta löytyy sekä hoitola- että kotihoitotuotteet.
Jokainen hoitolakokoinen MULTIPULLE pullo sisältää 30 ml aktiiviainetiivistettä, joka riittää noin 15:sta hoitokertaan, yhdessä hoidossa käytettävä ainemäärä on siis n. 2 ml. Kunkin pullon mukana tulee 2 ml ruisku, joka tekee aineen annostelusta hoitoa varten helppoa.
MULTIPULLE tiivisteet säilyvät avaamattomana kolmen vuoden ajan, avattu pullo tulee kuitenkin käyttää kolmen kuukauden kuluessa.
Kuluttajamyyntiin tarkoitetut kotipakkaukset sisältävät 10 tai 3kpl lasiampullia, joista kukin sisältää tarvittavan 2 ml aktiiviainetiivistettä. Yksittäispakkaukset mahdollistavat tuotteen pysyvän tuoreuden ja täten pitävät yllä myös sen tehoa.

Verkaufs-Ampullen-Gesamt.jpg

Ampullit osaksi ihonhoitoa kotona. Multipulle aktiiviset tehotiivisteet ihon intensiiviseen hoitoon kauneushoitolassa.

Anti Stress   
Rentouttaa ja rauhoittaa stressaantunutta, väsynyttä ja punoittavaa ihoa, sekä vähentää punaisuutta iholla ja antaa sille uutta hehkua.

Baobab
Sisältää tehokkaan aineyhdistelmän puhdasta Baobab- uutetta ja suuren määrän luonnollisia ihonhoitotuotteita. Tiiviste imeytyy nopeasti palauttaen nuorekkaan ilmeen kasvoille. Samalla kun tuote suojaa ihoa, se myös tekee siitä kiinteämmän sekä kirkkaamman.

Caviar
Innovatiivinen, emulsiopohjainen hoitotuote iholle, joka kaipaa lisää eloisuutta. Parantaa myös ihon omaa paranemismekanismia ja hoitaa ihon surkastumista. Tuote stimuloi aineenvaihduntaa, juonteet vähenevät ja ihon kosteudensitomiskyky paranee. Huom. Ei kala-allergikoille!

Clearing
Epäpuhtaan ja ongelmallisen ihon hoitoon, käytetään iholle, joka on taipuvainen komedoihin, papuloihin tai finneihin. Tätä tuotetta tulisi käyttää heti perusteellisen puhdistuksen tai syväpuhdistuksen jälkeen.

Collastin
Miellyttävä ja tehokas ampulli, joka kiihdyttää kollageenin muodostumista ja stimuloi ihon omaa puolustusjärjestelmää. Sopii siis iholle joka kaipaa lisää elastisuutta ja kosteutta. Tuote ei pelkästään suojaa ympäristön haittavaikutuksilta vaan myös silottaa juonteita. Sopii hyvin blue line – sarjan käyttäjille.

Couperose
Herkälle ja couperoottiselle iholle suunniteltu rauhoittava ja kosteuttava aktiiviainetiiviste. Sisältävät ainesosia, jotka vastaavat tämän couperoottisen ihon tarpeisiin. Näitä ainesosia ovat mm. viinirypäleen lehti ja hevoskastanja-uute, jotka vahvistavat pintaverisuonien seinämiä, suojelevat ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja palauttavat ihon ulkoisen ja sisäisen tasapainon.

Deep cleansing
Ennen ihonpuhdistusta. Pehmittämään comedoja ja syväpuhdistaa. Voi laittaa höyrytyksen ajaksi. Pois pestävä. Ultralla tehtäessä, anna vaikuttaa ennen ultraamista 10min, aloita ultraaminen ja käytä nesteenä alkoholitonta kasvovettä tai vettä, tuote peseytyy pois ultratessa.

Effecting
Tehoaine taisteluun kasvojen juonteita ja ryppyjä vastaan. Ampulli sopii myös rintojen- ja dekoltee alueen hoitoihin. Kasvien peptidit ja erikoisaktiiviaineet takaavat ihon kiinteyden sekä virkeyden. 30+

Hyaluron Acid  
Tehokas Hyaluron-ampulli, joka tekee ihosta joustavamman ja pehmeämmän. Hyaluronihappo optimoi ihon kosteustasapainoa ja edesauttamalla ihon kykyä sitoa itseensä kosteutta. Iho näyttää sileältä ja hoidetulta. +30 vuotiaille.

Hydrating   
Kuivalle ja herkälle iholle sopiva kosteutta lisäävä tuote, joka soveltuu kaikkiin kuivan ihon oireisiin, keratoosin hoitoon sekä herkälle iholle.

Oxygenating
Ampulli väsyneelle ja kalpealle iholle, hyvä tuote esimerkiksi tupakoiville, joiden iho saattaa olla menettänyt osan hehkustaan. Stimuloi soluhengitystä ja lisää täten hapen määrää ihon soluissa. Hoidon jälkeen iho näyttää hoidetulta ja elinvoimaiselta.

Q10
Innovatiivinen, emulsiopohjainen aktiiviainetiiviste, joka Q 10 entsyymin avulla sitoo vapaita radikaaleja ja estää täten tehokkaasti ympäristön haittavaikutuksia kuten ikääntymistä. Pienet ihovauriot korjaantuvat ja juonteet vähenevät. Tuotetta tulee ravistaa ennen käyttöä. +45 vuotiaille.

Rooibos
Erittäin tehokas tiiviste, joka antaa iholle energiaa, vitamiineja ja mineraaleja. Vahvistaa ihon immuniteettia ja pehmentää sitä. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa erittäin herkälle iholle. Tuotteella on korkea teho auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Rooibos on tunnettu allergisoimaton aine. (Saattaa värjätä kankaita.)

Teatime
Suojaa vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Suojaa ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa.
Sisältää vihreää teetä ja valkoista teetä sekä panthenolia. Ainesosat luonnollisesta vihreästä ja valkoisesta teestä jotka on tunnettu tanniineista, niillä on vahva antioksidanttinen vaikutus. Panthenol lisää ihon kosteuspitoisuutta, parantaa elastisuutta ja parantaa ihon uusiutumisprosessia. Parabeeniton!

 

Kuluttajamyyntiin saatavilla 2ml ampulleja seuraavista:
Q 10, Collastin, Hyaluron acid, Couperose ja uutuudet Gollagen Boost, Caviar ja Retinol Gold

bottom of page