top of page

Perfect Boost

Exclusiivinen yhdistelmä kolmea eri tyyppistä hyaluronhappoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä! Vaikuttavat aineet näyttävät tien uuteen aikaan aikuisen ihon hoidossa.

On monia tekijöitä, jotka aiheuttavat ja syventävät pieniä kasvojen juonteita ihon ikääntyessä. Tutkimukset osoittavat, että näitä juonteita voidaan tehokkaasti vähentää käyttämällä luonnollisestikin esiintyvää molekyyliä, hyaluronhappoa (iholle levitettynä tai injektion kanssa käytettynä).

Tähän asti pääasiallisesti kosmetiikkatuotteiden valmistuksessa on käytetty lineaarista matalamolekyylistä hyaluronhappoa. Stabiloitua hyaluronhappoaa sitten taas on käytetty vain kosmetologin ja plastiikkakirurgin toimesta injektion kanssa suoraan ihon sisään, täyttämään juonteita sisältä päin. Mutta tämä epämiellyttävä metodi poistaa juonteita, on hyvin kallis, eikä optimaalinen vaihtoehto kaikille ihmisille.

Koska stabiloidulla hyaluronhapolla on samat ominaisuudet sekä iholle levitettynä, että injektoituna, ROSA GRAF on kehittänyt anti-age yhdistelmän kolmois-hyaluronhapolla. 

Tämä exclusiivinen yhdistelmä sisältää HyaCare Filler CL (Stabiloitu hyaluronhappo), korkeamolekyylisen hyaluronhapon, matalamolekyylisen hyaluronhapon sekä Acetyl Hexapeptidin, joka saavuttaa samoja tuloksia kuin Botulinum Toxin (Botox), mutta on turvallisempi, halvempi sekä miedompi. Tämä uniikki peptidi vähentää jo olemassa olevien juonteiden syvyyttä, jotka aiheutuvat kasvojen ilmeistä (lihas supistuksista) ja ehkäisee niiden uudelleen ilmestymistä.

Boost voiteet ovat myös erittäin kosteuttavia, stabiloidun hyaluronhapon voimakkaiden kosteuden sitomiskykyjen ansiosta. Näin se toimii paikallisesti ihon täyteaineena ja onnistuu vähentämään pienien juonteiden ilmestymistä pian levityksen jälkeen.

PERFECT BOOST HYALURON CREAM
on todella kevyt päivävoide, jota voi käyttää kuten 24-h voidetta. Se on kiinteyttävä vaikutuksensa lisäksi erittäin kosteuttava, stabiloidun hyaluronhapon voimakkaiden kosteuden sitomiskykyjen ansiosta. Pidempään käytettynä se myös parantaa ihon rakennetta, toimintoja sekä suojamuuria. Tämä exclusiivinen tuote säilyttää ihon nuorekasta ulkonäköä ja parantaa elastisuutta. Pienet juonteet sekä rypyt vähenevät tuota pikaa. Välitön säteilevä, nuorekas ja raikas hehku joka kestää!

 

PERFECT BOOST HYALURONIC EYE CARE
Erittäin tehokkaasti uudistava silmänympärys hoitovoide, jossa on exclusiivinen yhdistelmä kolmea eri hyaluron happoa, rikastettuna juonteita tasoittavilla peptideillä. Voide antaa iholle välittömästi kosteutta, hoitaa herkkää silmänympärysihoa ja häivyttää kuivuuden aiheuttamia ongelmia? Tekee ihosta raikkaan säteilevän!

 

PERFECT BOOST ENCAPSULATED SKIN REVITALIZATION  

Cerasomien sisältämä silkkinen seerumi ei vain ravitse ihoa vaan myös vahvistaa ihon suojakerrosta sekä tukee ihon nuorekasta ilmettä – Raikkaampi ja nuorekkaampi ilme ihollesi!

Intensiivinen cocktail aktiivisia aineita cerasomikapselissa! Sisältää mm. oliivista saatavaa erityistä uudistavaa ainesosaa (Ceramide 3), joka vastaa rakenteeltaan ihon omia lipidejä. Cocktail sisältää lisäksi hoitavaa avokadoöljyä sekä iholle tarpeellista E-vitamiinia. – Pitkään kestävää kosteutta syvälle ihoon!

Skin Bio Lift
Skin Biolift.png

TEHOKAS LIFTAUS IHOLLE!

Saatavilla myös

erikoiskasvohoito!

Kysy lisää

maahantuonnista tai

jälleenmyyjältäsi

Välitön vaikutus SKIN BIOLIFT -tuotteilla (kevyt Botox).
Rentouttaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. 

SKIN BIOLIFT:in tehokkuus perustuu moniin tehokkaisiin aineisiin, jotka vaikuttavat eri tavoin samanaikaisesti
Parakrassiuutteen (Spilanthes Acmella) lihaksia rentouttava  mekanismi hidastaa mikrosupistuksia. Sillä on myös positiivisia 
vaikutuksia ihon omaan kollageenin tuotantoon. Vähentyneen lihasjännityksen ansiosta ihon pinnasta tulee välittömästi kiinteämpi ja tasaisempi. Nämä ominaisuudet tekevät tästä uutteesta niin tehokkaan juonteita vastaan. 


Silkkiheinäkasvin (Imperata Cylindrica) juuriuute antaa iholle kosteutta 24 tunniksi. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että vielä 24 tunnin jälkeenkin kosteuspitoisuus iholla on jopa 23% tavallista korkeampi.


Punaisista viiniköynnöksistä saatava uute (Vitis Vinifera Leaf Extract) stabiloi ihon kollageeniverkkoa.

 

Skin Biolift Gel
Aikuisen ihon Lift geeli. Rentouttaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Pieni määrä tätä geeliä hoitovoiteen alla riittää. Näkyvästi nuorempi ilme ja vähemmän juonteita.

Vain hoitolaan:
Skin Biolift Mask ja Fleece Mask, suunniteltu Biolift erikoiskasvohoitoon.

 

bottom of page