top of page

Rosa Graf since 1926

Rosa Graf - Ammattikosmetiikkaa vuodesta 1926!
Rosa Graf -kosmetiikkatuotteet saivat alkunsa lokakuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1926. Tuona päivänä Paul Graf, joka oli Rosa Grafin aviomies, perusti kosmetiikkalaboratorion, jossa hän voisi tehdä ihonhoittuotteita

vaimonsa hoitolaan Leipzigissa.
Rosa Graf - sarja on siis saanut nimensä Paul Graf:in rakkaan vaimon mukaan ja yli 90-vuoden jälkeen tätä nimeä sarja ylpeänä kantaa edelleen!

RG_Rosen_edited.jpg

Alussa pienessä laboratoriossa tehtiin vain muutamia tuotteita, mutta myöhemmin tästä muodostui kokonainen ihonhoitosarja. Ja vuonna 1928 aloitettiin tuotteiden myynti myös muille lähiseudun kosmetologeille. Tästä noin 12 vuoden päästä tuotteita markkinointiinkin jo kaikkialle Saksaan.

Sodan aikana vuonna 1943 hoitola ja kosmetiikkalaboratorio tuhoutuivat täysin ja tuotanto loppui. Sodan loputtua sarja sai jatkoa, kun Grafin pariskunta perusti Hannoveriin hoitolan, ihonhoitokoulun sekä laboratorion. 

Ajan saatossa ja iän myötä vuonna 1971 Rosa Graf  laboratorio myytiin ensin nykyiselle valmistajalle Heitland&Petre International GmbH:lle ja pian tämän jälkeen myös hoitola sekä koulu myytiin samalle kaksikolle yrityksen takana Laszlo Petrelle ja Volker Heitlandille. Vuodesta 1971 lähtien Heitland&Petre International GmbH on toimittanut Rosa Graf -tuotteita ympäri maailmaa yhteistyökumppaniensa kanssa.
Vuosien varrella he ovat saavuttaneet merkittäviä virstanpylväitä uraa uurtavien tuotteiden kehittämisessä.

He olivat mm. ensimmäisiä maailmassa, jotka raportoivat liukoisesta kollageenista ihonhoitotuotteissa ja kehittivät Collastin® -valmisteen, he olivat toisia maailmassa Repair Complexin kehittämisessä ja ensimmäisiä valmistajia, joka otti käyttöön  liposomit UV-suodattimet tuotteessamme SUNTIME®.

 

Heitland & Petren päämäärä on vuosia ollut tuottaa luonnonmukaisia kauneustuotteita ja saada luonnollinen kauneus esiin. Mitkään ihonhoitotuotteet eivät voi palauttaa nuoruutta, mutta ammattimaisesti käytettynä tuotteet saavat kenet tahansa näyttämään paremmalta.

bottom of page