top of page

Cleansing

Täydellinen puhdistus on välttämätöntä esivalmistelu hyvään ihonhoitoon, joka pitää ilmeesi kauniina ja nuorena vuosien varrella. Se on erityisen tärkeää kasvojen iholle, koska ne ovat alttiina tuulen ja sään sekä lämmitetyn ja kuivan sisäilman tai meikin käytön vaikutuksille.

.

ROSA GRAF CLEANSING sarja tarjoaa ihanteelliset puhdistustuotteet kasvoille. CLEANSING tuotteet sisältävät puhtaita, luonnollisia ainesosia, jotka sopivat myös hyvin kuiville ja herkille ihotyypeille.

Cleansing Milk
A luokan puhdistus emulsio, joka on pehmeä ja sileä koostumukseltaan. Hyvin lempeä, mutta huolellinen puhdistustuote poistaa meikin ja kaiken lian samanaikaisesti. Sen lempeyden sekä erityisten ominaisuuksien ansioista se sopii erinomaisesti vaativalle, herkälle ja kuivalle iholle.

Cleansing Oil
Vesiliukoinen puhdistusöljy tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla ja on täysin vedellä pois pestävä, toisin kuin muut öljyt, kuten kulinaariset öljyt. Joutuessaan kosketuksiin veden kanssa se muodostaa emulsion, minkä vuoksi sen puhdistava vaikutus on erityisen tehokas, mutta kuitenkin mieto ja pehmeä. Sopii parhaiten couperoottiselle, kuivalle sekä herkälle iholle.

Cleansing Foam
Tarjoaa huokosien syväpuhdistuksen. FOAM sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle- ja sekaiholle. Se yhdistää tunteen perusteellisesta ja lempeästä puhdistuksesta, joka on välttämätön ihosi hyvinvoinnille.
Erittäin helppokäyttöinen, tuote on myyntikoossa pumppupullossa, joka tekee valmiin vaahdon. Sopii myös silmämeikin poistoon.

Mango Cleansing Gel
Kirkastava ja virkistävä puhdistusgeeli. Aktivoi ihoa jo puhdistuksen aikana. Tuotteessa raikas mangon tuoksu. Jättää iholle puhdistuksen jälkeen puhtaan ja raikkaan tunteen.

Cleansing Tonic
Puhdistuksen jälkeen on välttämätöntä viimeistellä ja kirkastaa iho kasvovedellä. Tämä auttaa poistamaan viimeisetkin meikit ja puhdistustuotteet ja samaan aikaan tasapainottaa ihon PH- arvoa. CLEANSING TONIC puhdistaa ja samalla hoitaa ihon kosteuspitoisuutta. Sopii kaikille ihotyypeille.
Puhdistuksen jälkeen kostuta vanulappu CLEANSING TONIC kasvovedellä ja pyyhi koko kasvot, kaula ja dekoltee. 
Aktiiviaineet: Taikapähkinä (supistava), urea (kosteuttava), allantoiini (parantava) ja glycerin (kosteuttava).

Cleansing Peeling
Läpikuultava kuorintageeli, jossa hienoja rakeita ihon syväpuhdistukseen. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja puhdistaa huokoset perusteelliset, mikä edistää ihon luonnollista uusiutumista, joka taas tekee ihosta raikkaamman ja nuoremman näköisen. Jokainen merkki "väsymyksestä " iholta katoaa ja sen korvaa uusi ruusuisen ja elävän näköinen iho.
Puhdista ihosi tavalliseen tapaan, mutta lisää kuorinta noin kerran viikossa puhdistus rutiiniin. Vältä arkoja alueita, kuten silmänympäryksiä. 

 

 

 

 

 

Organic CellPeeling

Biohajoavat orgaaniset kuorinnat, 100% luonnollisia ainesosia. 
Rakeet intensiiviseen, mutta hellävaraiseen syväpuhdistukseen. 
Poistaa keratinisoituneet ihosolut sekä edistää ihon luonnollista uudistumista. 
Kuorinta tekee ihosta huomattavasti joustavamman

Kuva1.png

Uudet Rosa Graf Organic Cell Peeling - kuorinnat VIHREÄ | KELTAINEN | PUNAINEN
Kuorintojen inspiraationa tehokkuus sekä kestävä kehitys! Innovatiiviset selluloosaan perustuvat kuorivat rakeet suojaavat ihoa, ympäristöä sekä resursseja. 
Kolmen kuorinnan valikoima, eri kokoiset rakeet luovat mahdollisuuden parhaaseen kuorinta kokemukseen.
Selluloosahiukkaset yhdessä mineraaligeeli pohjan kanssa (stabilointiaine) varmistavat säteilevän ihon, pehmentävät talia sekä epäpuhtauksia optimaalisesti. 
Tämä yhdistelmä antaa mahdollisuuden tuotteisiin ilman parabeeneja, mineraaliöljyjä, kemiallisia emulgointiaineita ja mikromuoveja.

Organic CellPeeling GREEN
Vihreän selluloosapohjaisen kuorinnan rakeet ovat hienojakoisia ja se sopii hyvin herkemmille iho-olosuhteille. 

 

Organic CellPeeling YELLOW
Keltaisen selluloosapohjaisen kuorinnan rakeet ovat keskikarkeita ja se sopii hyvin normaalille iholle.
 

Organic CellPeeling RED

Punaisen selluloosapohjaisen kuorinnan rakeet ovat karkeita ja se sopii paksulle iholle.  

 

bottom of page