top of page

Ultimate Stem Cell

Rhododendron.jpg

Uudistava ja elvyttävä, 40+ Alppiruusun kantasoluteknologiaan perustuva erikoistuotelinja,

joka edistää omien kantasolujemme toimintaa ja elinvoimaisuutta!  

Anna ihollesi elinvoimaa ja nuorekkuutta!


Linjan tuotteet ja hoito ovat iholle, joka kaipaa pehmeyttä ja uudistumista. Ultimate Stem Cell -linja on kantasoluteknologialla vahvistettua kosmetiikkaa, joka tehostaa ihon elinvoimaisuutta sekä nuorekkuutta. Se edistää omien kantasolujemme toimintaa ja pidentää ihomme nuorekasta ja raikasta ulkonäköä sekä hyvinvointia. Mitä aikaisemmin alamme hoitaa ihomme luonnollista hyvinvointijärjestelmää, sitä kauemmin se säilyy toimivana ja aktiivisena, oman kauneutemme eduksi.


Alppiruusuista saadut kantasolut tehostavat kantasolujemme toimintaa ja pidentävät niiden elinkaarta. Suojaavat kasviperäiset ainesosat, kuten resevatroli, tarjoavat soluillemme paremmat elinolosuhteet, jonka seurauksena niiden aktiivinen jakautumisjakso kestää pidempään. Pidempi uusiutumisvaihe puolestaan saa ihon pysymään nuorekkaan eloisana, tiukkana ja vahvana pidempään. Tuotteet sisältävät myös hyaluronhappoa, tehokasta kosteudensitojaa.
 

Ultimate cream model.tif

Ultimate Stem Cell Cream
Hellävarainen päivä- ja yövoide pidentää ihon nuorekasta elinvoimaisuutta alppiruususta saatavan kantasolu-uutteen sekä tiettyjen aktiivisten, ihon omia kantasoluja suojaavien ainesosien avulla. Paljon elinvoimaisuutta, kosteutusta ja hemmottelua ihollesi. Ihosi pysyy kauniiina ja nuorekkaana pidempään.

 

Ultimate Stem Cell Serum
Ultimate Stem Cell Serum on intensiivinen hoitoseerumi, joka saa aikaan ihon pidempään kestävää nuorekasta ulkonäköä. Tuote edistää ihon omien kantasolujen toimintaa ja pidentää niiden elinkaarta, jonka ansiosta iho saa todellisen nuorennushoidon. Seerumi sisältää suuren määrän alppiruusun kantasolu- uutetta. Kantasolu- uute lisää iholla elinvoimaisuutta ja nuorekkuutta. 

 

Vain hoitolaan!

Ultimate Stem Cell mask
Kantasoluteknoligialla vahvistettu naamio.

Ultimate Stem Cell Peeling
Hedelmahappokuorinta.

Ultimate Stem Cell Neutralizer
Kevyt kasvovesi.

Ultimate Stem Cell Massage Cream
Täyteläinen hierontavoide vahvistettuna kantasoluteknologialla.

bottom of page