top of page

AMINTAmed

Hoitolinja rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Suunnittelussa huomioitu erityisesti rasvaisen ja epäpuhtaan ihon ongelmat. Osa linjan tuotteista sisältää hopeahiukkasia, jotka ovat aitoja luonnontuotteita. Hopeahiukkasia on täysin turvallista käyttää ja ne ovat ideaalisia iholle joka tulehtuu tai ärtyy helposti, ne rauhoittavat ihoa sekä toimivat loistavina kuljettimina muille vaikuttaville aineille.

Optimaalista hoitoa rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tutustu ja Rakastu Rosa Graf ammattikosmetiikkaan.

AMINTAmed Wash
Antibakteerinen puhdistusgeeli, joka puhdistaa ihon perusteellisesti, poistaa talia ärsyttämättä ihoa. Loistava tuote myös selän puhdistukseen.

 

AMINTAmed Tonic
Raikas ja viilentävä antibakteerinen kasvovesi. Kirkastaa ja elävöittää rasvaista ihoa, sekä tasapainottaa ihon PH-tasapainoa.

 

AMINTAmed Balance
Pehmeä geelimäinen antibakteerinen päivävoide rasvaiselle iholle. Estää epäpuhtauksien syntymistä ja samalla kosteuttaa ihoa. 

 

AMINTAmed Balm
Uudistava yövoide rasvaiselle, epäpuhtaalle iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa, sekä poistaa iholta kireyden.

 

AMINTAmed Mask
Voidemainen naamio epäpuhtaalle, suurihuokoiselle ja elottomalle iholle. Elävöittää ja kirkastaa ihoa sekä saa ihon tuntumaan ihanan raikkaalta.

 

AMINTAmed Camomille Paste ja AMINTAmed Camomille Paste Tinded (sävytetty)
Pasta epäpuhtauksien täsmähoitoon. Vaikutuksiltaan rauhoittava, antiseptinen ja kosteuttava. Auttaa karkottamaan epäpuhtaudet nopeasti iholta.

bottom of page