top of page

Hoitopakkaukset

Yksittäispakatut erikoiskasvohoidot Rosa Grafilta.

Yksittäispakatut hoidot on kehitytte helpottamaan sinun työtäsi kosmetologina. Hoitopakkaus sisältää lähes kaikki tarvitsemasi tuotteet kyseisen erikoiskasvohoidon tekoon. 

Sinun ei tarvitse varastoida suuria määriä hoitotuotteita, vaan voit tilata aina tarvittaessa vain valmiin paketin hoitolaasi. Yksittäispakattujen hoitojen kanssa voit myös olla varma tuotteen säilyvyydestä, koska tuotteita ei tarvitse varastoida avonaisina vaan paketissa on juuri tarvitsemasi määrä tuotetta.

870C WinterzeitTreatment offen.jpg
890C - Vitality_Face_Treatment.jpg

Wintertime Vanilla-Cinnamon-kasvohoito

Rentouttava ja rauhoittava hoitolahoito synkkään ja pimeään talveen. Ihanat kanelin ja vaniljan aromit parantavat sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät arvokkaita öljyjä sekä vaniljan ja kanelin miellyttävät tuoksut. Tekee ihosta tuntuvasti kiinteämmän, raikkaamman sekä rentoutuneen. Aikuiselle vahvalle iholle.

Vitality Face Vitamin C- kasvohoito 
Tämä C-vitamiini hoito on ihanteellinen kylmään aikana tehtynä, koska se tarjoaa talviselle iholle keväisen piristyksen, jota iho talvisin kaipaa. Tämä elvyttävä hoito tarjoaa raikkautta väsyneelle ja elottomalle iholle. Se myös antaa iholle näkyvästi uutta energiaa. C-vitamiini on oikea ihon parantaja, C-vitamiini mm. vahvistaa kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää. Hoitopaketti sisältää muiden yksittäispakattujen hoitojen lailla lähes kaikki tuotteet, joita hoidon tekoon tarvitset, lukuun ottamatta puhdistustuotteita. Kaikille ihotyypeille.

White Tea kasvohoito
Valkoinen tee, intensiivistä hoitoa iholle. Hoito sis. valkoista teetä ja lootuksen kukkaa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on rentoutunut ja iho tuntuu uudesti syntyneeltä. Kaikille ihotyypeille.

 

Passion Rose kasvohoito
Aikuisen naisen ylellinen ruusukasvohoito. Hivelee aistejasi ja hellii lumoavalla, aidolla ruusun tuoksulla. Todellinen anti age kasvohoito. Iho on hoidon jälkeen nuorekas ja hoidetun näköinen. Todella suosittu äitienpäivän kamppanjahoito.

 

Rosa Graf hoitopakkaukset
Ammattilaisille ihonhoitoon kauneushoitoloissa

Rejuvenating Eye Care Treatment.jpg
Hyaluronic Treatment.jpg

Hyaluron 
Hyaluroni on intensiivinen ainesosa, joka tekee ihosta silminnähden sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Sen uniikki rakenne sitoo ihoon kosteutta, jota se tarvitsee näyttääkseen hyvältä, mutta joka kuitenkin iän lisääntyessä vähenee.
Erityyppiset hyaluronihapot ja arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen kaipaamaa kosteutta, sekä hoitavat ja suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Hyaluronihappo aktivoi myös ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa. Iho on hoidon jälkeen silminnähden kimmoisampi ja sileämpi.

Yhdestä hoitopaketista riittää n. 8-10 käsittelyyn. 

Helix Aspersa
Innovatiivinen ja erittäin tehokas HELIX ASPERSA -hoito, jonka tärkein vaikuttavana aineena toimii luonnon etanauute.
Etanauutt uudistaa ja korjaa ihovaurioita, kuten arpia ja epätasaisuuksia. On tutkittu, että etanauutteella on ihoa stimuloiva ja parantava vaikutus. Se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä vähentää ihon ennenaikaista vanhenemista.
Hajusteeton, mineraaliöljytön sekä parabeeniton!
Sisältää tuotteet 8 hoitoon.

Baobab  -  UUSI

Baobab on arvokas raaka-aine mitä on käytetty jo iät ja ajat erilaisissa hoidoissa.  Se vahvistaa näkyvästi ihoa ja tehostaa ihon omia toimintoja sekä aktivoi ihon uudistumista. Baobab-uute sisältää runsaasti askorbiihihappoa eli C-vitamiinia sekä viinihappoa. Baobab-uute vahvistaa solujen toimittaa sekä estää tehokkaasti vapaiden radikaalien muodostumista. Baobab-uute omaa myös kevyesti kuorivan ominaisuuden. 

Baobab-hoito perustuu luonnon omiin hedelmähappoihin, jotka parantavat ihon uudistumiskykyä. Baobab-uuteen pienet molekyylit imeytyvät ihoon ja lisäävät tuntuvasti solujen kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tämä kiinteyttää, auttaa ihoa säilyttämään kosteuspitoisuutensa sekä edistää uusiutumisprosessia. Uutteen vaikutus on pitkäkestoinen ja sen ansiosta iho saa uuden kuulauden sekä hehkun. Vallankumouksellisen ikääntymistä estävän hoitokokonaisuus täysin luonnollisella baobab-uutteella.
Pakkauksesta tekee 12 hoitoa.

Cacao Power Face - UUSI

Hyvän olonhoito, joka tarjoaa asiakkaallesi kauneushoidon iholle sekä sielulle. 
Tiedetään, että kaakaolla on monia myönteisiä vaikutuksia: Polyfenolit suojaavat ihon vapailta radikaaleilta ja niillä on tulehdusta lievittävä vaikutus. Kofeiinin kaltaisella TEABROMIINILLA on stimuloiva sekä mielialaan kohentava vaikutus. Jutun juju on, että nämä vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään ihon sekä aistien kautta.


Tärkeimmät aktiiviset aineet CACAO POWER:
Cocoa – Kosteuttava, tasoittava 
Panthenol – Kosteutta sitova, pehmentävä, estää 
Urea – Luonnollinen kosteuttaja
Vitamin E – Antioksidantti, vapaiden radikaalien poistaja, suojaava, tulehdusta estävä 
Vitamin A – Antioksivantti, vapaiden radikaalien poistaja, estää keratinisoitumista
Jojoba Oil – Hoitava, kosteuttava, pehmentävä, sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä mineraaleja. 
Shea butter – Kosteuttava, pehmentävä, parantaa elastisuutta, vähentää ihon hilseilyä. 

Pakkauksesta tekee 10-12 hoitoa.

 

20230214_134804.jpg
bottom of page