top of page

Hoitopakkaukset

Yksittäispakatut erikoiskasvohoidot Rosa Grafilta.

Yksittäispakatut hoidot on kehitytte helpottamaan sinun työtäsi kosmetologina. Hoitopakkaus sisältää lähes kaikki tarvitsemasi tuotteet kyseisen erikoiskasvohoidon tekoon. 

Sinun ei tarvitse varastoida suuria määriä hoitotuotteita, vaan voit tilata aina tarvittaessa vain valmiin paketin hoitolaasi. Yksittäispakattujen hoitojen kanssa voit myös olla varma tuotteen säilyvyydestä, koska tuotteita ei tarvitse varastoida avonaisina vaan paketissa on juuri tarvitsemasi määrä tuotetta.

870C WinterzeitTreatment offen.jpg
890C - Vitality_Face_Treatment.jpg

Wintertime Vanilla-Cinnamon-kasvohoito

Rentouttava ja rauhoittava hoitolahoito synkkään ja pimeään talveen. Ihanat kanelin ja vaniljan aromit parantavat sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät arvokkaita öljyjä sekä vaniljan ja kanelin miellyttävät tuoksut. Tekee ihosta tuntuvasti kiinteämmän, raikkaamman sekä rentoutuneen. Aikuiselle vahvalle iholle.

Vitality Face Vitamin C- kasvohoito 
Tämä C-vitamiini hoito on ihanteellinen kylmään aikana tehtynä, koska se tarjoaa talviselle iholle keväisen piristyksen, jota iho talvisin kaipaa. Tämä elvyttävä hoito tarjoaa raikkautta väsyneelle ja elottomalle iholle. Se myös antaa iholle näkyvästi uutta energiaa. C-vitamiini on oikea ihon parantaja, C-vitamiini mm. vahvistaa kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää. Hoitopaketti sisältää muiden yksittäispakattujen hoitojen lailla lähes kaikki tuotteet, joita hoidon tekoon tarvitset, lukuun ottamatta puhdistustuotteita. Kaikille ihotyypeille.

White Tea kasvohoito
Valkoinen tee, intensiivistä hoitoa iholle. Hoito sis. valkoista teetä ja lootuksen kukkaa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on rentoutunut ja iho tuntuu uudesti syntyneeltä. Kaikille ihotyypeille.

 

Mango Frizzante kasvohoito
Herätä ihollesi kauneus ja elinvoimaisuus, uudella ja raikastavalla mango kasvohoidolla. Hoito sisältää tehokasta mango uutetta. Todellinen luxsushoito iholle, joka on rasittunut ja kaipaa raikastusta.
Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja heleältä, tunne kestää ihollasi pitkään. Voit jatkaa hoitoa kotona ylellisellä mango naamiolla. Normaalille sekä sekaiholle.

 

Passion Rose kasvohoito
Aikuisen naisen ylellinen ruusukasvohoito. Hivelee aistejasi ja hellii lumoavalla, aidolla ruusun tuoksulla. Todellinen anti age kasvohoito. Iho on hoidon jälkeen nuorekas ja hoidetun näköinen. Todella suosittu äitienpäivän kamppanjahoito.

 

Rosa Graf hoitopakkaukset

Hyaluron 
Hyaluroni on intensiivinen ainesosa, joka tekee ihosta silminnähden sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Sen uniikki rakenne sitoo ihoon kosteutta, jota se tarvitsee näyttääkseen hyvältä, mutta joka kuitenkin iän lisääntyessä vähenee.
Erityyppiset hyaluronihapot ja arvokkaat kasviuutteet sitovat iholle sen kaipaamaa kosteutta, sekä hoitavat ja suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Hyaluronihappo aktivoi myös ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa. Iho on hoidon jälkeen silminnähden kimmoisampi ja sileämpi.

Pakkaus sisältää mm. erikois- mutanaamion: ”Detox” Clay Mineral Gel Mask 75ml
Syväpuhdistava mineraali mutanaamio, jossa on arvokasta montmorilloniittiä (Montmorilloniitti on erittäin pehmeä ryhmä mineraaleja). Se sitoo saasteita ja on erittäin mineraalipitoinen. Naamio poistaa saasteita, myrkkyjä ja ylimääräistä rasvaa iholta ja sitoo ne mineraalisaveen. Iholla saattaa tuntua kevyttä kihelmöintiä - se virkistää ja jättää iholle miellyttävän tunteen.

Suositellaan 3 kerran sarjaa, yhdestä hoitopaketista riittää n. 8-10 käsittelyyn. 

Helix Aspersa
Innovatiivinen ja erittäin tehokas HELIX ASPERSA -hoito, jonka tärkein vaikuttavana aineena toimii luonnon etanauute.
Etanauutt uudistaa ja korjaa ihovaurioita, kuten arpia ja epätasaisuuksia. On tutkittu, että etanauutteella on ihoa stimuloiva ja parantava vaikutus. Se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä vähentää ihon ennenaikaista vanhenemista.
Hajusteeton, mineraaliöljytön sekä parabeeniton!
Sisältää tuotteet 8 hoitoon.

Eye Care
Iho silmien ympärillä on ihomme herkimpiä alueita ja se on jatkuvasti rasituksen alla, milloin meikin, milloin unenpuutteen ja milloin stressin takia. Tämä on erikoishoito juuri tuolle herkälle silmänympärysalueelle. Hoito kosteuttaa, suojaa ja silottaa ihoa samalla tukien kudoksen elastisuutta.
Pakkauksesta tekee 15 hoitoa

Rejuvenating Eye Care Treatment.jpg
Hyaluronic Treatment.jpg
bottom of page