top of page

Naamiot

Rosa Graf:ilta löytyy paljon eri naamioita ihonhoitoon, eri iho-ongelmiin ja eri ihotyypeille. 
Rosa Graf naamioita voit myös sekoittaa keskenään saadaksesi juuri täydellisen naamion omiin tai asiakkaidesi tarpeisiin. 

Esimerkiksi maahantuonnin suositus: White Tea + Hyaluron Mask on yhtä kuin täydellisyys!

Naamioista löytyy hyvä valikoima sekä kotiin sekä hoitolaan sekä lisäksi vain hoitola käyttöön tarkoitetut naamiot. 

Naamioita löytyy alla olevien lisäksi myös muutamista omista erikoistuotelinjoistaan, kuten Ultimate Stem Cell, sekä yksittäispakattuja Fleece Maskeja vain ammatti käyttöön.

Hyaluron Mask- Ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa. Sisältää runsaasti A- ja E - vitamiineja.Kaolin - Luonnossa esiintyvä savimineraali (alumiinisilikaatti), jota käytetään kosmetiikassa absorbenttinaShea Butter - Sisältää paljon vitamiineja. Hoitaa, suojaa ja vahvistaa ihoaKernel Oil - Säilyttää ihon kosteustasapainoa ja aktivoi solujen uusiutumista. Kiinteyttää ja sopii erityisesti kuivalle ja karkealle iholle

Almond Relax Mask - Rentoutusta ja hoitoa mantelinaamiolla. Ikääntyvälle ja kuivalle ihotyypille.
Rentouttava manteliöljyä ja -proteiinia sisältävä kosteusnaamio edistää ihon terveellistä tasapainoa. Naamion huumaava tuoksu saa ihosi ja sielusi ihanaan balanssiin. Ihosi vaikuttaa rentoutuneelta ja ryhdikkäältä. Tämä on juuri sen tyylistä rentoutusta mitä tarvitsemme ja mikä on meille hyväksi. Sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle. Ei sisällä mineraaliöljyjä, eikä parabeeneja.

Gentle Soothing Mask - Ihosikin kaipaa rentoutumista. Herkälle ja kuivalle iholle.
Rentouttava ja intensiivinen hoito ihollesi. Tämä rentouttava naamio tarjoaa ihollesi uudistumisen ja hoitoa. Sillä on herättävä vaikutus ihollesi. Iho näyttää raikkaalta, kiinteältä ja toipuneelta. Tämä kamomillauutetta ja hyaluronihappoa sisältävä naamio on erittäin sopiva herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Ei sisällä parabeeneja.


Passion Rose Mask - Ruusun salaisuus. Ikääntyvälle iholle.
Tämä ruusuntuoksuinen, harmooninen ja elvyttävä hoitonaamio tarjoaa iholle rentoutusta, suojaa ja kauneutta. Huumaava ruusun tuoksu vapauttaa sielun, aktivoi aistit ja tarjoaa hyvän olon tunteen. Voidemainen naamio joka sisältää kasviöljyjä oikeassa suhteessa. Elinvoimaa A- ja E-vitamiineista sekä vehnäproteiinista. Iho tuntuu nuoremmalta, ruusuisemmalta ja sileämmältä. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja.

White Tea Mask  - Kauneutta ja stressittömyyttä ihollesi. Kaikille ihotyypeille. Etenkin kuivalle.
Tämä valkoista teetä ja ihoa rauhoittavaa lotusta antaa ihollesi suojaa, kauneutta ja uudistumista. Iho saa naamiosta kosteutta, uutta raikkautta ja eheytyy huomattavasti. Valkoinen tee on erittäin tehokas antioksidantti. Se suojelee ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, esimerkiksi ilmansaasteilta joka on yksi ihon vanhenemisen syistä. Kolmentuhannen vuoden ajan valkoista teetä on saatu teekasvin hopeanvalkoisista nupuista ja nuorista lehdistä. Valkoinen tee on niin hienostunutta että se oli varattu ainoastaan Kiinalaisten keisarien käyttöön. Teen kosmeettinen vaikutus on kuitenkin kohtalaisen tuoretta tietoa. Valkoinen tee suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja.


Frizzante Mango Mask - Puhdasta rentoutumista ja elinvoimaa ihollesi. Kaikille ihotyypeille.
Anna kauneutesi näkyä. Hoida ihoasi kesäisellä eliksiirillä rentouttavan ja stimuloivan naamion avulla. Ihosi kiittää sinua uudella energialla ja nuorekkaalla säteilyllä. Ihosi näyttää hienommalta ja tasaisemmalta. Antaa ihollesi kosteutta tekee siitä kirkkaamman, uudistuneen ja rentoutuneen näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös öljyiselle ja epäpuhtaalle iholle. Ei sisällä mineraaliöljyjä, eikä parbeeneja.


 

Vain hoitolaan!

Chlorophyll Mask
Rasvaisen ja epäpuhtaan ongelmaihon naamio. Chloropfylli, kamferi, rosmariini ja menthol rauhoittavat, viilentävät ja desinfioivat ihoa.

Camomile Mask
Voidemainen naamio kuivalle ja herkälle iholle. Erityisen hyvä couperootiselle iholle. Sisältää camomilla-uutetta, azulenia, kaoliinia ja panthenolia. Erittäin kosteuttava ja rauhoittava.


Algae Moisture Mask
Geelimäinen merilevänaamio kuivalle, vaativalle, ikääntyvälle ja auringon rasittamalle iholle. Sis. meristem-uutetta ja nmf:ää (ihon luonnollinen kosteustekijä). Vaikutuksiltaan hyvin kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä.
 

Lecithin Mask
Elvyttävä, ravitseva ja kirkastava voidenaamio kuivalle ja väsyneelle iholle. Kirkastaa ja pehmentää ihoa. Sisältää soijaöljyn
lesitiiniä, E- ja A-vitamiineja sekä iholle tärkeitä rasvahappoja.
 

Mineral Mud Mask
Mutanaamio sopii kolmeen eri käyttötarkoitukseen: rauhoittavaksi naamioksi sellaisenaan, entsyymikuorintaan (Multipulle Peelingin kanssa) ja erikoisaineeksi Multipulle –aktiiviainetiivisteen kanssa. Mineraalimudan hyvää tekevä vaikutus on tunnettu jo satoja vuosia. Naamio on hyvin rauhoittava ja puhdistava ja sopii hyvin herkällekin iholle. Naamion mineraalit stimuloivat ihon omia toimintoja.

Fleece Mask - vain hoitolaan

Fleece naamiot ovat yksittäispakattuja vaippanaamioita, jotka ovat valmiissa hoitonesteessä.

Saatavilla Teatime, Aloe, Sun Relax, Collagen, Baobab sekä Skin Biolift Fleece Mask.

Kysy lisää maahantuojalta.

Naamioita löytyy lisäksi erikoishoitolinjoista: Amintamed, Forty+, Ultimate Stem Cell ja Skin Biolift. Sekä yksittäis- ja hoitopakkaukset sisältävät omat naamionsa.

FB_IMG_1509536210215.jpg
bottom of page