top of page

Tea Time

Vihreä tee voide ja kasvohoito perustuvat 100% puhtaaseen tee-uutteeseen ja sen tehokkaisiin positiivisiin vaikutuksiin. Vihreä tee saadaan ikivihreästä teepuusta nimeltään Camelia Sinensis. Luonnonoloissa n. 10 metriseksi kasvavasta teepuusta hyödynnetään lehdet ja lehtinuput, jotka sisältävät teeöljyä, entsyymejä ja muita tehokkaita ainesosia.

Merkittävimpinä vaikuttavina ainesosina toimivat kateiiniflavonoidit (polyfenolit), jotka ovat antioksidantteina vitamiinejakin tehokkaampia. Polyfenolit neutraloivat vapaita radikaaleja ja täten eliminoivat ihoa vaurioittavia, rypistäviä ja vanhentavia tekijöitä sekä lisäävät ihon hapenottokykyä ja verenkiertoa. Tuotteet myös suojaavat soluja ja hidastavat ihon ja kehon vanhenemisprosessia.

 

Vihreä tee soveltuu hellävaraiseen ja tehokkaaseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille, sekä miehille että naisille. Se kosteuttaa ihoa, parantaa tulehduksia ja ihon vastustuskykyä, se myös kiinteyttää sekä suojaa ihoa haitallisilta UVB- säteilyltä. Uute saa ihon näyttämään kuulaalta, raikkaalta ja kauniilta. 

teatime_verkko.png

Myös Teatime kasvohoito!
Kysy lisää maahantuojalta tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Suomen myydyin
Rosa Graf voide jo
8-vuotta putkeen!

Teatime Day&Night
Tehokas 24 tunnin vihreää teeutetta sisältävä hoitovoide. Kosteuttaa, pehmentää, rauhoittaa sekä hoitaa ärsyyntynyttä ihoa luonnon omien antioksidanttien ansiosta.

Ei sisällä parabeeneja, säilöntäaineita eikä väriaineita.
Soveltuu päivä- ja yövoiteeksi, myös meikin alle, jättää mattapinnan.
Aktiiviaineet: Puhdas vihreä teeuute camelia sinensis, babasus- ja jojobaöljy. 

bottom of page