top of page

Couperose

Ammattikosmetiikkaa herkälle ja couperoottiselle iholle, suunniteltu rauhoittava ja kosteuttava kasvojen erikoishoitolinja. Couperoottinen iho ilmenee usein punaisina ja kuivina laikkuina iholla. Se vaatii hellävaraisen, mutta tehokkaan täsmähoidon palatakseen normaalitilaan. Linjan tuotteet sisältävät ainesosia, jotka vastaavat tämän kaltaisen ihon tarpeisiin. Näitä ainesosia ovat mm. viinirypäleen lehti ja hevoskastanja-uute, jotka vahvistavat pintaverisuonien seinämiä, suojelevat ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja palauttavat ihon ulkoisen ja sisäisen tasapainon.
 

Couperose Cream
Liposomipohjainen Couperose Cream on 24h vaikuttava voide. Jatkuva voiteen käyttö vähentää näkyvästi couperosaa. Tasapainottamalla ihon kosteustasapainoa pienet rypyt tasoittuvat ja ihon kuivuus vähenee.

Couperose Serum
Couperose Serumin sisältämät aktiiviaineet vahvistavat suonten seinämiä ja näin jatkuva käyttö vähentää couperosaa huomattavasti.

 

Couperosa ampulli/multipulle
Couperosa ihon ampullit kotikäyttöön, Multipulle ammattikäyttöön. Ampullit kotiin ovat yksittäispakattuja tehoampulleja, jotka tehostavat couperosa-ihon hoitoa. Aktiiviaineet taistelevat couperosan muodostumista vastaan ja parantavat näkyvästi ihoa. Hevoskastanjan ja viinirypäleen lehden aktiiviaineita on käytetty jo vuosikymmenten ajan leikkauksissa, ehkäisemässä suonien vaurioita.

bottom of page