top of page

Time is ticking and we are keeping up with it Na²tur-ally

Nykyaikaisessa ihonhoidossa me emme enää odottele ensimmäisten ryppyjen ilmestymistä, vaan osaamme ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä kaikissa elämänvaiheissa.
Luonto tarjoaa ennaltaehkäisevään ihonhoitoon täydelliset aktiiviaineet. Na²tur linjassa Aasian snow fungus kosteuttaa intensiivisesti ja toimii kuin BIO-hyaluronhappo. Samalla solujen immuunipuolustus paranee, ikääntymisprosessi hidastuu ja hyperpigmentaatio vaalentuu hellävaraisesti.
Ihon tehokasta hoitoa varten mukana on luonnollisen hiivan adenosiinejä, jotka stimuloivat solujen toimintaa ja ihon uusiutumista. Na²tur- linja on suunniteltu nuorelle ja herkälle iholle 18-vuotiaasta alkaen, soveltuu myös vaativammalle iholle, joka kaipaa elinvoimaa.

IMG_20230626_10480095.jpeg

Na²tur mieto Cleansing Milk
Täysin luonnollinen mieto puhdistusmaito, joka poistaa iholta talit ja liat samalla hoitaen ihoa. Kaurauute varmistaa sileän ja joustavan ihon, samalla sillä on tulehdusta ehkäisevä ja rauhoittava vaikutus. Kaurauutteen rasvahapot auttavat korjaamaan halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa.

Na²tur virkistävä Tonic
Alkoholiton virkistävä kasvovesi antaa iholle virkistyneen tunteen. Klassinen hoitava kurkkuute sisältää runsaasti vitamiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat ihoa. Lisäksi kurkku tunnetaan viilentävästä vaikutuksesta, lievittäen kutinaa ja turvotusta.


 

Na²tur reactivating day care
Luonnollinen päivävoide, joka suojaa ihoa optimaalisesti säteiltä päivän aikana samalla hoitaen ihoa. Karnosiini toimii solujen ja kudosten suojakilpenä oksidatiivista stressiä vastaan. Ihon vanhenemisprosessi siis hidastuu. Lisäksi vaikuttava-aine on endogeeninen, jolla on hoitavia, tulehdusta estäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Erityisenä ominaisuutena se suojaa sinivalolta, jota säteilevät erityisesti näytöt.
Ektoiini, luonnollinen UV-suoja, joka suojaa ihoa haitallisilta ympäristönvaikutuksilta ja ylläpitää mikrobiomin luonnollista tasapainoa. 100% luonnollinen molekyyli vähentää allergiaoireita ja on siksi ihanteellinen päivähoito myös herkälle iholle. Sisältää sokerikompleksin, joka toimii kuin kosteusmagneetti ja varmistaa intensiivisen kosteutuksen. E-vitamiini taas on tehokas antioksidantti, joka estää vapaita radikaaleja ja ikääntymisprosessia.


Na²tur reactivating night care
Yövoiteeseen on valittu täydelliset luonnolliset ainesosat ajatellen ja ottaen huomioon yölliset ihon toiminnot ja tarpeet.

Täydellinen yöhoito ihollesi. 
A- ja E-vitamiinit ovat tehokkaita antioksidantteja. Ne suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja siten hidastavat ihon ikääntymisprosessia.
Peptidi toimii hellävaraisena kollageenin korvikkeena vähentäen valovauriota, hyperpigmentaatiota ja ruskeita läiskiä. Yhdessä kasvipohjaisen hyaluronhapon kanssa peptidit toimivat myös kosteusvarastona. Ne myös lisäävät ihon kimmoisuutta, kiinteyttä ja sietokykyä vähentäen näkyvästi juonteita ja ryppyjä.

bottom of page