top of page

Four Season

Juuri täydelliset aktiiviset ainesosat jokaiselle vuodenajalle!
SPRING, SUMMER, AUTUMN, WINTER

Frühling mit FS.jpg
Winter mit FS.jpg
Herbst mit FS.jpg
Sommer mit FS.jpg

Vuodenajan mukaista ihonhoitoa

Spring Awakening
2-osainen Spring Awakening eliksiiri – keväinen piristys, herättämään ihosi talviunesta. Kylmän kauden jälkeen iho tarvitsee erityistä hoitoa. H- ja B3-vitamiinit tukevat ihon omaa uudistumista ja toimivat ainutlaatuisina antioksidantteina. Ne vähentävät punoitusta ja hoitavat hilseilevää ihoa. Aloe, allantoiini ja hyaluronihappo tekevät eliksiiristä ravitsevan ja kosteuttavan. Keväinen piristys sinulle ja ihollesi!

 

Summer Dream 
2-osainen Summer Dream eliksiiri kesäkauteen! Seerumi on kehitetty kesän aiheuttamia rasitteita vastaan.
Jotta iho selviytyy kesästä, se tarvitsee riittävästi suojaa vapailta radikaaleilta. Tuotteen sisältämä E-vitamiini kerää iholta sille haitalliset aggressiiviset yhdisteet, kuten UV-säteilyn, ja muuttaa ne vaarattomiksi. Näin se auttaa estämään ihon ennenaikaista vanhenemista.  Hyaluronic Acid, Squalane, Algen Gel ja Panthenol puolestaan varmistavat paremman kosteuspitoisuuden iholla sekä nopeamman solujen uusiutumisen. 

Autumn Magic 
2-osainen Autumn Magic eliksiiri syyskauteen! Päivien lyhentyessä ja lämpötilojen vaihdellessa, iho kaipaa piristystä. Syys-seerumin monet vaikuttavat aineet antavat juuri syysiholle sen kaipaamaa apua.
-C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista  -Rooibos ja lakritsinjuuriuute auttavat vähentämään 
ihon punoitusta ja vahvistavat verisuonia  -Manteliöljy parantaa ihon elastisuutta  -Hyaluronhappo antaa iholle sen tarvitsemaa kosteutusta.


Winter Glow
2-osainen Winter Glow eliksiiri ihon suojaksi kylmään kauteen! Talvella ihomme altistuu monille koettelemuksille, kuten kuivalle sisäilmalle, kylmälle sekä tuulelle.
Sisältää mm: A-vitamiinia, jota pidetään todellisena tehoaineena, ihon toimintojen ja joustavuuden parantajana  sekä solujen uudistajana. A-vitamiinin puute tekeekin ihosta hilseilevän, kuivan ja myös lisää ryppyjä iholla. Hyaluronhappoa, joka kosteuttaa tehokkaasti sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Sekä monia muita juuri talvi-iholle ihanteellisia ainesosia. Anna ihollesi tällä seerumilla ultimaattinen talven hehku!
 

bottom of page